Dagen tot Koningsdag

  • 00 D
  • 00 U
  • 00 Min
  • 00 SEC

Koningsdag

Koningsweekend 2024 – vrijdag 26 t/m zondag 28 april

Dit jaar geen Koningsdag maar een heus Koningsweekend. We trappen op Koningsnacht al af en pakken we groots uit met een spetterend feest op het Kerkplein.

Grootse Line-Up

Beleef een koninklijke weekend met een line-up die je niet wilt missen. Met trots kondigen we aan dat de Django Wagner en andere fantastische artiesten het podium zullen betreden. Verwacht een mix van meeslepende levensliederen en opzwepende beats die je voeten niet kunnen weerstaan.

Feest voor Jong en Oud

Koningsdag in Sint-Oedenrode is een feest voor iedereen. Van jong tot oud, van swingende senioren tot dansende peuters, er is vermaak voor de hele familie. Geniet van live muziek, heerlijke lokale lekkernijen en kinderactiviteiten die de kleintjes als koninklijke hoogheid zullen doen voelen.

Dit jaar is er op Koningsdag wederom een vrijmarkt en speelgoedmarkt ineen, dus iedereen is welkom, zolang het maar particuliere verkoop is. Verder is het niet toegestaan om dranken en etenswaren te verkopen.

Inschrijven voor een kraam kan vanaf 2 april bij Tippunt Sint-Oedenrode (’t Roois Gasthuisje), voorheen het VVV kantoor en bij Bouwmarkt Forum Kluswijs.

Halve kraam € 7,50 – Hele kraam € 15,-

Voor de kinderen is er weer van alles te doen in het centrum, zoals stopkrijten, springkussens, circus en nieuw dit jaar is lasergamen op de Markt.

Verder zal er bij diverse horecagelegenheden live muziek zijn.

We starten om 9.45u en het programma zal tot een uur of 18.00 uur.