Dagen tot Koningsdag

  • 00 D
  • 00 U
  • 00 Min
  • 00 SEC

Actueel

Het laatste nieuws…

Fietsspeurtocht voor het hele gezin

Categories: Koningsdag

Helaas kan Oranjevereniging Sint-Oedenrode vanwege de coronamaatregelen ook dit jaar geen Koningsdagprogramma organiseren in het centrum van Sint-Oedenrode. Het leek er nog even op dat de terrassen open zouden mogen op 21 april, maar de coronacijfers lieten dit helaas niet toe. We verleggen onze focus op 2022 en hopen dan in samenwerking met onder andere de horeca in Sint-Oedenrode een grootse Koningsdag te kunnen organiseren.

Is er dan helemaal niets te doen?
Voor kinderen hebben we op het laatste moment toch nog een leuke activiteit in elkaar weten te zetten, namelijk een fietsspeurtocht door Sint-Oedenrode. We roepen kinderen en hun ouders op om met versierde fietsen naar de kiosk op de Markt te komen. Dit is het startpunt van de route. De route is vanaf 11.00 uur vrij te rijden en zal diverse kinderspeeltuinen in Sint-Oedenrode aan doen. Leuk dus om er even tussenuit te gaan met de kids. Deelnemende kinderen krijgen bij vertrek en terugkomst een leuke attentie. Houd u zich alstublieft aan de coronamaatregelen.

Een groots opgezette vrij- en kinderspeelgoedmarkt zit er dus dit jaar niet in, maar we roepen iedereen op om met eigen initiatieven te komen om er toch een leuke Koningsdag van te maken. Verkoop je spulletjes dit jaar bijvoorbeeld op je kleedje voor je eigen huis of oprit. En vergeet ook zeker niet de vlag uit te hangen. De Oranjevereniging zal het centrum in ieder geval weer in sfeer inkleuren!

Volgende week zullen we u nog berichten over de aangepaste 4 mei viering in Sint-Oedenrode

Oranjevereniging Sint-Oedenrode

Author: admin

Geef een reactie